уторак, јул 16, 2024

Ana Brnabić: Vučića uhvatio neki grip

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 29. septembra 2021. – Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je predsednika Srbije Aleksandra Vučića “uhvatio neki grip”. On ne miruje, to mogu da kažem, rekla je Brnabić za TV Happy.

“Volela bih da malo više odmara. Pod užasnom je tenzijom, naravno oko svega što se dešava na Kosovu i Metohiji, mislim da zaista noćima nije spavao. Uhvatio ga je i neki grip uz sve to. Imuni sistem mu je oslabio, naravno od tih napora i od tog stresa”, rekla je Brnabić.

Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević rekla je juče za Juronjuz da je Vučić po savetu lekara otkazao zakazane sastanke sa ambasadorima Rusije i Kine. Otkazan je i Vučićev najavljen govor na dvodnevnoj konferenciji “Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište – korak prema zajedničkom tržištu EU” koji danas počinje u Novom Sadu.

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen (von der Leyen) stiže danas popodne u Srbiju u okviru zapadnobalkanske turneje, a na aerodromu bi, prema najavi, u ranim popodnevnim časovima trebalo da je dočeka predsednik Vučić.

M. M.