недеља, октобар 6, 2024

Vuletić: Peti oktobar je nastao zbog tragične Srbije devedesetih, pljačke dve Miloševićeve vlade i četiri rata koje je Srbija inicirala i povela

Slične objave

Podeli

Problemi i šanse? Patriotizam ili izdaja? Evropski put ili antievropski put? U koju fijoku staviti dileme pred kojima se nalazi Srbija? Na primer. Da li bi otpor projektu Jadar bio manji da umesto Rio Tinta litijum kopa ruska ili kineska kompanija? Ovo su neka od pitanja Zorana Ostojića i Milorada Komrakova Branislavu Ivkoviću (SNS)i Zoranu Vuletiću, predsedniku Građanskog demokratskog foruma (GDF) u emisiji Tanjug TV Dobro jutro.

Krenuli su od julerašnjeg datuma, Petog oktobra, koji je prema Ivkoviću “početak jednog strašnog revanšizma, demokratija se poistovećuje, kako je plasirao Zapad, sa revanšizmom”.

“Peti oktobar je nastao zbog tragične Srbije 90-ih godina, zbog gotovo trajnog osiromašenog naroda, zbog hiperinflacije, zbog Jezde i Dafine, zbog neviđene pljačke koje su sprovele dve (Slobodan) Miloševićeve vlade, zbog četiri rata koje je Srbija inicirala i povela. Tokom te Miloševićeve politike, SPS, Vojislava Šešelja, Aleksandra Vučića…”, rekao je Vuletić i Ivković je odmah reagovao.

Više u video prilogu Tanjug TV.

D. B.

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Prethodni tekst