недеља, октобар 6, 2024

GIK proglasio liste Zorana Vuletića i Vladimira Kovačevića za beogradske izbore

Slične objave

Podeli

Gradska izborna komisija saopštila je da je usvojila Rešenje o proglašenju izborne liste broj 10. Usame Zukorlić – Promena je pobeda – Stranka pravde i pomirenja – Usame Zkorlić – Promena je pobeda – Stranka pravde i pomirenja, koju je za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 17. decembar 2023. godine, podnela Stranka pravde i pomirenja. Takođe, proglašena je izborna lista broj 11. Srbija na Zapadu – Zoran Vuletić – Nemanja Milošević – Da se struka pita – Vladimir Kovačević

„Takođe, usvojeno je Rešenje o utvrđivanju da izborna lista broj 10. Usame Zukorlić – Promena je pobeda – Stranka pravde i pomirenja / Usame Zkorlić – Promena je pobeda – Stranka pravde i pomirenja, ima položaj izborne liste nacionalne manjine u smislu Zakona o lokalnim izborima na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda raspisanim za 17. decembar 2023. godine“, saopštio je GIK.

Foto: portalforum.rs

Gradska izborna komisija usvojila je i Rešenje o imenovanju člana i zamenika člana Gradske izborne komisije u proširenom sastavu ispred izborne liste broj broj 10. Usame Zukorlić – Promena je pobeda – Stranka pravde i pomirenja / Usame Zkorlić – Promena je pobeda – Stranka pravde i pomirenja.

„GIK je usvojio Rešenje o proglašenju izborne liste broj 11. Srbija na Zapadu – Zoran Vuletić – Nemanja Milošević – Da se struka pita – Vladimir Kovačević, koju je za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 17. decembar 2023. godine, podnela ‘Nova stranka’“, dodaje se u saopštenju.

Gradska izborna komisija je usvojila Rešenje o imenovanju člana i zamenika člana Gradske izborne komisije u proširenom sastavu ispred izborne liste broj 11. Srbija na Zapadu – Zoran Vuletić – Nemanja Milošević – Da se struka pita – Vladimir Kovačević.

GIK je odbila četiri prigovora među kojima i prigovor podnosioca izborne liste pod nazivom Dosta! Evropski put- Zoran Ilić Novi Gradonačenik Beograda, protiv rešenja Gradske izborne komisije, 02 Broj: 013-70-4/23 od 25. 11. 2023. godine, kojim je odbijeno proglašenje ove izborne liste i predloga da ovoj izbornoj listi utvrdi da ima položaj izborne liste nacionalne manjine.

(N1 Srbija)