sreda, 27 septembra, 2023

“Kulturni” vodoinstalater

Slične objave

Podeli

Šta sve nalazite u vašem poštanskom pregraktu/pretincu? Verovatno svi imate najrazličitija iskustva. Molerski radovi, stolar (jevtine usluge), šetam pse, čuvam starije osobe, čisim šupe i podrume… Najčešće se reklamiraju elektro-usluge i usluge vodoinstalatera.

U većini zgrada ove besplatne reklame ne primaju ili im ostavljaju mogućnost da na namenskoj polici ostavljaju letke. Nikako u pregratke sa ostalom poštom (računu Infostana, Elektrodistribucije…), ali naš svet se ne obazire na pravila koja prilagođvaju sami sebi.

Jedan takav drznik iz SZR “VODO TOP” koji je kako stoji bezimeni “ovlašćeni servis na teritoriji grada Beograda”. Bezimeni slabo stoji sa pismenošću i rečenicu počinje sa uskličnikom. Njegov letak vrvi od grešaka, a kada mu se javi upravnik zgrade i objasni da to ne stavlja u “sandučiće” već na policu, da je to regulisano propisom i da može da plati kaznu, u stilu recimo poslanika vladajuće stranke uzvraća da ga boli k…c i da će reklamu da ubacuje gde on želi.

Ne zovite ovog majstora! To je jedino što možete da učinite na području Novog Beograda čije su inspekcijske službe najkorumpiranije u ovoj varoši prepune prostaka i drznika.

D. B.