utorak, 26 septembra, 2023

Vučić: Hvala vam za ljubav, mnogo vas volim

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 26. maja 2023. – Iako je najavljivan kao najveći skup ikad održan u glavnom gradu, miting predsdnika Srbije Aleksandra Vučića pod nazivom “Srbija nade” bio je više skup primoranih i potplaćenih “simpatizera” koji bi – da nisu bili ograđeni – teško dočekali kraj mitinga i Vučićevo obraćanje.

Autobusi (Foto: portalforum.rs)

Od “epohalnih” najava Vučić je samo saopštio građanima da im se večeras poslednji put obraćao kao predsednik Srpske napredne stranke (SNS), ali da će i dalje pomagati u borbi “za našu Srbiju”.

Prethodno su se okupljenima obratili ministar inostranih poslova Ivica Dačić, glumac Lazar Ristovski, bivši teniser Janko Tipsarević, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i drugi.

Aleksandar Vučić (Foto: portalforum.rs)

Vučić je pozvao opozicione političare koji su inicirali protest “Srbija protiv nasilja” na razgovore, navodeći da su njegova “vrata otvorena” od sutra, ali da nikada neće pristati na formiranje prelazne vlade. Kazao je da će svi političari koji su nedeljama šetali na skupu “Srbija protiv nasilja” u Beogradu “ući u anale beščašća jer su zloupotrebili najveću tragediju našeg naroda”.

Neobično je da je rekao da ti političari “zaslužuju samo prezir”, da o njima misli sve najgore, ali ih je ipak pozvao da razgovaraju i da autoputevi nisu mesto gde se problemi rešavaju.

Na kraju obraćanje Vučiću su sipmatizeri upućivali pokliče “Aco, Srbine”, na čemu im se zahvaljivao s obe pesnice. Nekoliko puta je pokušavao da završi obraćanje i nikako nije uspevao, ponavljajući više puta da su oni Srbija, najbolji narod.

“Hvala vam za ljubav, mnogo vas volim!” – rekao je Vučić.

D. B. 

1 KOMENTAR

Comments are closed.