nedelja, 28 maja, 2023

Tepić: Vučić pokušava da se izvuče

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 13. marta 2023. (Beta) – Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je da je osnivanje Narodnog pokreta za odbranu Srbije “lukava odluka (Aleksandra Vučića), istovremeno i kukavička”.

“Vučić zapravo prvi pokušava da se izvuče iz ruina lude kuće koja se zove Srpska napredna stranka (SNS). Svestan je da on najjača figura najslabije stranke u Srbiji i da SNS-u nepovratno opada podrška i pored sve propagande i para za održavanje rejtinga”, rekla je Tepić za današnji list Nova.

Ona je ocenila da je “odbrana Srbije nužna i hitna, ali odbrana Srbije i od Vučića i SNS, kao i od ekstremista koji bi da nas uvedu u nove ratove“.

“Vučić nije uspeo da se izdigne iznad šefa partije i bude predsednik svih građana. Slagao je toliko putu i da će se povući sa čela stranke, kao što je na to naterao Tomislava Nikolića. A sada bi da pobegne od stranke koju je on takvu stvorio, od ljudi koje je on birao, koje ‘nije dao’, od afera za koje ‘nije znao’ i od rejtinga SNS koje je pao”, rekla je Tepić.