utorak, 6 juna, 2023

Preminuo novinar Vladan Radosavljević

Slične objave

Podeli

Novinar, medijski analitičar i jedan od osnivača Produkcijske grupe Mreža Vladan Radosavljević (62) tragično je preminuo, a njegova supruga Olga (58) teško je povređena nakon što su ih juče na Kosmaju napali i izujedali psi, potvrdila je FoNetu direktorka PG Mreža Lila Radonjić.

Radosavljević je bio novinar nekadašnjeg Studija B i direktor programa NTV Studio B. Jedan je od osnivača Produkcijske grupe Mreža, a jedno vreme bio je i direktor Medija centra, čiji je bio i osnivač.

Radosavljevića su pored vikendice na Kosmaju napala tri psa, a supruga Olga koju je pozvao u pomoć, teško je povređena prevezena je u Urgentni centar. Kako FoNet saznaje, ona će – s obzirom na okolnosti, vrstu i prirodu povreda – iz Urgentnog centra biti prebačena na Infektivnu kliniku radi dalje opservacije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je, ne navodeći više detalja, potvrdilo da je u napadu na Kosmaju nastradao 62-godišnji muškarac, a da je njegova supruga teško povređena i prevezena u bolnicu.

U Veterini Beograd Tanjugu je rečeno da su tri psa koji su juče na Kosmaju izujedala čoveka koji je nakon toga preminuo bili vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu.

Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika. Kako je rečeno u Veterini Beograd, tri psa su izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, koje pripada G.O. Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.

Kako je Tanjugu rečeno u Veterini Beograd, jedan od pasa je rase staford, jedan je mešanac staforda i pitbula, a treći mešanac nejasnog porekla. Sva tri psa se nalaze u karantinu Veterine Beograd.

Izvor: Euronews