среда, 1 децембра, 2021

Zelenović: Šabac za vreme SNS stagnirao na svim poljima

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 20. oktobra 2021. Za godinu dana vlasti Srpske napredne stranke Šabac je stagnirao na svim poljima, izjavio je bivši šabački gradonačelnik i lider Zajedno za Srbiju (ZzS) Nebojša Zelenović. Zelenović u saopštenju za medije navodi da je godinu dana prošlo otkako je SNS uzurpirao vlast u Šapcu, u  gradu koji je nekad bio primer razvoja i pristojnog života, prenosi ZzS.

On ističe da to što ZzS nije u lokalnom parlamentu, ne znači da je izborni proces gotov, te ukazao,  da on još uvek traje i da se još uvek čeka da Ustavni sud presudi po podnetim žalbama. Prema njegovim rečima, dok se to ne desi ZzS će braniti interese građana Šapca.
Borićemo se da se ne poklanja zemlja Kinezima, da se ne uzore kvantaška pijaca, srpečićemo svako nepočinstvo i nastavljamo našu borbu, navodi Zelenović.

Lider ZzS ukazuje na niz nerealizovanih projekata i dodaje da Savsku aveniju više niko i ne pominje a da je Dom vojske – nestao iz budžeta Grada. “Hajde da se borimo zajedno za dobre stvar. Više niko ne pominje velike ideje, nema velikih projekata. A ovaj grad zaslužuje velike stvari”.

M. M.