четвртак, 21 октобра, 2021

Palmi ulica u grčkom letovalištu?

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 30. avgusta 2021. (Beta) – U Paraliji će jedna ulica dobiti ime Dragana Markovića Palme, saopšteno je danas iz informativne službe Jagodine. U saopštenju je navedeno da je to najavio gradonačelnik gračkog grada Katerini, kome pripada i Paralija, Konstantinos Koukodimos na prijemu za srpsku delegaciju koju predvodi Marković.

“Gospodine Markoviću, osim što ste počasni građanin grada Katerini, ja želim da Vam se još više zahvalim na svemu što radite, kako na unapređenju odnosa Jagodine i Katerine i Paralije, tako i na unapredjenju odnosa Srbije i Grčke”, rekao je Koukodimos.

On je rekao da će na sednici Skupštine grada Katerini predložiti da jedna ulica ponese me Dragana Markovića Palme i da je siguran da će taj predlog odbornici jednoglasno usvojiti.
Marković je prihvatio ovaj predlog, te istakao da je zbog toga počastvovan.

“Moja porodica i ja već 37 godina letujemo u Paraliji i bez obzira na moju funkciju i rejting u Srbiji, ja se nisam promenio”, rekao je Marković koji je i počasni gradjanin Katerinija i počasni konzul Grčke u Srbiji. Delegacija od 992 poljoprivrednika iz 35 gradova u Srbiji koju je doveo u Grčku nastavlja posetu obilaskom farmi koje se bave stočarstvom.